Φιλανθρωπική Δράση

2009

Τα Χριστούγεννα του 2009 προσφέρθηκε βοήθεια σε Μητέρα (χήρα) με 4 ανήλικα παιδιά (12,10,7,5 ετών) δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας super market, είδη ρουχισμού και παιχνίδια (επιμορφωτικά & ψυχαγωγικά). O πατέρας σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα και η τράπεζα κατάσχεσε το σπίτι και τους έβγαλε στο δρόμο. Τα στοιχεία της οικογένειας ήταν υπόδειξη της Ιεράς Μητρόπολης ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ.

picture

2012

Τον Νοέμβριο του 2012 μαζί με τα σωματεία τής Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην Μ.Ε.Ν.Θ (ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) ενισχύθηκαν οι οικότροφοι του τμήματος <Οικογένεια> στο ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας με Έπιπλα ανοξείδωτα για τη Κουζίνα-τραπεζαρία καθώς και Κουβέρτες, σεντόνια, τηλεόραση, βίντεο, κουρτίνες, εσώρουχα, πιτζάμες, κάλτσες, παπούτσια, σχολικά είδη.

picture picture

2013

Τα Χριστούγεννα του 2013 ενισχύθηκε με είδη διατροφής ,καθαριότητας, εξοπλισμό κουζίνας, διακόσμηση εσωτερικού χώρου κ.α το ίδρυμα κακοποιημένων ανήλικων κοριτσιών ΜΕΛΙΣΣΑ μετά από δημόσια ανακοίνωση του ιδρύματος για την έλλειψη των συγκεκριμένων προϊόντων.

picture picture

2015

Τις γιορτές του 2015 μαζί με τα σωματεία τής Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην Μ.Ε.Ν.Θ (ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) αγοράστηκαν για τον οίκο ευγηρίας ΚΡΕΟΥΖΙΟ μηχανήματα φυσιοθεραπείας άνω και κάτω άκρων για την 3η ηλικία.

picture picture

2015

Τις γιορτές του 2015 μαζί με τα σωματεία τής Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην Μ.Ε.Ν.Θ (ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) αγοράστηκαν για τα <ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ> πολυμηχάνημα γραφείου και ειδικά μουσικά όργανα για τα παιδιά.

picture picture

2016

Την 1η οκτωβριου του 2016 μαζί με τα σωματεία τής Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην Μ.Ε.Ν.Θ (ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση -Συναυλία με τούς ΜΠΛΕ και τα έσοδα θα πάνε υπέρ αποπεράτωσης των εργασιών του κέντρου εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία “ΑΘΗΝΑ" στη Πλάκα Λιτοχώρου.

2017

Τον Ιούνιο του 2017 έγινε δωρεά στο ίδρυμα Αγίου Παντελεήμων ένα καροτσάκι ειδικών αναγκών που αγοράστηκε με την συνδρομή των συμμετεχόντων της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Hayabusa στη Σκοτίνα Πιερίας.

2018

Τον Ιούλιο του 2018 παραδόθηκαν στο ίδρυμα Αγίου Παντελεήμων μαζί με τις Λέσχες της ΜΕΝΘ 5 Καρότσια για παιδιά με ειδικές ανάγκες.