Πληροφορίες

1η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Hayabusa 2020

Ξενοδοχείο

Η 1η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Hayabusa θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Toroni Blue Sea Hotel & Spa**** – Sithonia Halkidiki στο διάστημα 1-8 Ιούνιου του 2020. Το ξενοδοχείο είναι μπροστά στην θάλασσα και σε παραλία που είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

Το Toroni Blue Sea Hotel & Spa, είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων, με δωμάτια αμφιθεατρικά γύρω από την πισίνα με δύο πτέρυγες.

Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην αμμώδη παραλία της Τορώνης. Προσφέρει κέντρο ευεξίας και δωμάτια με μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και το Αιγαίο Πέλαγος. Στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Toroni Blue Sea Hotel περιλαμβάνουν LCD δορυφορική τηλεόραση και ψυγείο. Ορισμένα δωμάτια έχουν χειροποίητα έπιπλα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο μπαρ της πισίνας με θέα στη θάλασσα.

Οι εγκαταστάσεις ευεξίας περιλαμβάνουν γυμναστήριο, υδρομασάζ αίθουσα σπα (σάουνα, τούρκικο χαμάμ), Υπάρχει επίσης μια πισίνα, pool bar, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης σούπερ μάρκετ και beach bar.

 

Δικαίωμα συμμετοχής

Απευθύνεται και μπορούν να συμμετέχουν ανεξάρτητοι αναβατές Hayabusa, ομάδες Hayabusa, λέσχες Hayabusa από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

Διάρκεια εκδήλωσης

Η εκδήλωση έχει συνολική διάρκεια από την Δευτέρα 1 Ιούνιου έως και Δευτέρα 8 Ιούνιου που είναι η μέρα αναχώρησης.

Υπάρχουν δυο πακέτα συμμετοχής:

Α.) Προ-εκδήλωση + Κεντρική εκδήλωση +Δώρο 1-8 Ιουνίου

Β.) Κεντρική εκδήλωση 5-8 Ιουνίου

ΣΗΜ. Στο πρώτο πακέτο το Hayabusaclub Thessaloniki Hellas προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την διανυκτέρευση της Δευτέρας 1 Ιούνιου με βραδινό και πρωινό.

 

Κεντρική εκδήλωση (Main event) 5-8 Ιουνίου

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 5 έως Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020-Αγ. Πνεύματος.

Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούνε:

Beach party, Καλλιστεία-Hayabusa, Απονομές Τιμής Ένεκεν, Εκδρομή, Επίσκεψη σε Beach bar, παρουσίαση υποψηφιοτήτων και εκλογή για την ανάληψη της 2ης Πανευρωπαϊκής Συνάντησης Hayabusa 2022

 

Προεκδήλωση (Prelude days) 2-4 Ιουνίου

Η προεκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Τρίτη 2 έως και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 το οποίο θα περιλαμβάνει επίσκεψη σε beach bar, ημερήσια κρουαζιέρα στο Αγ. Όρος, εκδρομή στην Θεσσαλονίκη.

 

Δώρο (Bonus day) 1 Ιουνίου

Όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση και θα επιλέξουν και τα δυο πακέτα Κύρια εκδήλωση και Προεκδήλωση το Hayabusaclub Thessaloniki Hellas προσφέρει μια διανυκτέρευση Δώρο την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 με βραδινό και πρωινό.

 

Αναμνηστικό Μπλουζάκι

Θα τυπωθεί αναμνηστικό μπλουζάκι με θέμα την 1η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Hayabusa. Η διαδικασία απόκτησης θα είναι με προαναγγελία στην φόρμα συμμετοχής και θα παραδοθεί στην συνάντηση κατά την άφιξη σας. Στην ομώνυμη υποσέλιδα θα βρείτε το σχέδιο της μπλούζας.

Η ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Αναμνηστικό συμμετοχής

Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ για την συμμετοχή του στην εκδήλωση.

 

Αυτοκόλλητο ασφαλείας

Κάθε ΗΑΥΑΒUSA θα έχει αυτοκόλλητη σήμανση αναγνώρισης με αύξοντα αριθμό.