ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

picture
Τα Χριστούγεννα του 2009 προσφέρθηκε βοήθεια σε Μητέρα (χήρα) με 4 ανήλικα παιδιά (12,10,7,5 ετών) δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας super market, είδη ρουχισμού και παιχνίδια (επιμορφωτικά & ψυχαγωγικά). O πατέρας σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα και η τράπεζα κατάσχεσε το σπίτι και τους έβγαλε στο δρόμο. Τα στοιχεία της οικογένειας ήταν υπόδειξη της Ιεράς Μητρόπολης ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ .
picture

picture

Τον Νοέμβριο του 2012 μαζί με τα σωματεία τής Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην Μ.Ε.Ν.Θ (ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) ενισχύθηκαν οι οικότροφοι του τμήματος <Οικογένεια> στο ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας με Έπιπλα ανοξείδωτα για τη Κουζίνα-τραπεζαρία καθώς και Κουβέρτες, σεντόνια, τηλεόραση, βίντεο, κουρτίνες, εσώρουχα, πιτζάμες, κάλτσες, παπούτσια, σχολικά είδη.
picture

picture

Τα Χριστούγεννα του 2013 ενισχύθηκε με είδη διατροφής ,καθαριότητας, εξοπλισμό κουζίνας ,διακόσμηση εσωτερικού χώρου κ.α το ιδρύμα κακοποιημένων ανήλικων κοριτσιών ΜΕΛΙΣΣΑ μετά από δημόσια ανακοίνωση του ιδρύματος για την έλλειψη των συγκεκριμένων προιόντων.
picture

picture

Τις γιορτές του 2015 μαζί με τα σωματεία τής Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην Μ.Ε.Ν.Θ (ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) αγοραστήκαν για τον οικο ευγηρίας ΚΡΕΟΥΖΙΟ μηχανήματα φυσιοθεραπείας άνω και κάτω άκρων για την 3η ηλικία .
picture

picture

Τις γιορτές του 2015 μαζί με τα σωματεία τής Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην Μ.Ε.Ν.Θ (ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) αγοραστήκαν για τα <ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ> πολυμηχάνημα γραφείου και ειδικά μουσικά όργανα για τα παιδιά.
picture

picture

Την 1η οκτωβριου του 2016 μαζί με τα σωματεία τής Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην Μ.Ε.Ν.Θ (ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση -Συναυλία με τούς ΜΠΛΕ και τα έσοδα θα πάνε υπέρ αποπεράτωσης των εργασιών του κέντρου εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία "ΑΘΗΝΑ" στη Πλάκα Λιτοχώρου.